Versatile Blogger Award

Versatile Blogger Award

Versatile Blogger Award je blogerski izazov koji već neko vreme “hara” domaćom blogosferom. Dobih pre neki dan i vest da sam novinovana, pa sam brže-bolje pristupila ispunjenju zadatka. Pročitajte moje odgovore na ovaj izazov, i saznajte nešto novo o meni. 🙂

Pravila ovog izazova su:

 1. zahvalite se blogeru koji vam je dodelio nagradu
 2. napišite 7 činjenica o sebi
 3. nominujte 15 ili manje (nikako više) blogera
 4. kopirajte ova pravila u svoj tekst i objavite sliku nagrade

 

Nasumična mačka
Nasumična mačka

 

Idemo redom: čast da budem nominovana mi je ukazala jedna divna dama Miljana, sa bloga Moji mali svetovi. Miljanin sam veran pratilac na Instagramu, a ako ne stignem da lajkujem, ne znači da nisam sve ispratila. 🙂

Iako već imam tekst na temu zanimljivih činjenica o meni koji možete pročitati ovde, pokušaću da ubacim još neke. Iskrena da budem, nema tu ničeg zanimljivog 😀

 1. Omiljeni pisac mi je Isak Baševis Singer – na ovog dobitnika Nobelove nagrade me je uputio moj otac, kome je on isto jedan od omiljenih pisaca.
 2. Mnogo volim papeteriju (opsednuta sam) – imam gomilu lepih rokovnika u svim veličinama, a najdraži mi je mali crveni Moleskine notes.
 3. Jedini mirisi koje mogu da podnesem su miris limuna i mentola – od svega ostalog mi bude malo loše.
 4. U kafićima uglavnom pijem produženi espresso sa hladnim mlekom – to je za mene prava mera kofeina.
 5. Volim da idem na trčanje, ali retko nalazim vreme za to – imam i nove patike za trčanje, u pink boji 🙂
 6. Ne mogu bez ručnog sata –  To jest mogu, ali neću. I ne, nije dovoljno što imam sat na telefonu. Trenutno nosim SECTOR sat. Moto tog proizvođača je “NO LIMITS”. Može li bolje od toga?
 7. Veoma sam lojalna osoba.

Što se tiče nominacija, ja ću ovde napraviti nešto drugačije. Nominujem Ivanu sa bloga Bambolai  da ovaj izazov ispuni tako što će svaku od 7 činjenica o sebi povezati sa jednim odevnim predmetom koji tu osobinu predstavlja. Eto, malo da začinimo. Ipak se radi o modnom blogu.

Hvala na čitanju.

Kristina Vuković

Apsolventkinja Ekonomskog fakulteta i zaljubljenik u digitalni marketing. Volim da putujem i da čitam knjige. Nekad i previše. Dobrodošli na moj mali blog.

Pročitajte i ovo

Leave a Reply