O meni

Kristina Vuković © According to Kristina

Ja sam Kristina Vuković, urednica bloga According to Kristina. Završavam Ekonomski fakultet u Beogradu na smeru Trgovinski menadžment i marketing,  već skoro 4 godine bavim se digitalnim marketingom, koji sam izabrala kao svoj poziv. Uža oblast na koju sam se fokusirala su digitalne komunikacije. Zaposlena sam kao Digital Marketing Manager u jednoj firmi. 

U svom večnom nastojanju da radim na sebi bila sam član studenske organizacije, učila kineski jezik, pohađala muzičku školu, bavila se folklorom, išla na veliki broj seminara, radionica, konferencija i panel diskusija i kurseva, sve u cilju povećanja svoje kompetencije za oblast za koju se specijalizujem, kada je u pitanju posao.

Veliki sam ljubitelj umetnosti. Obožavam da gledam opere, a omiljena literatura su mi knjige o ličnim finansijama, knjige o preudzetništvu i stručna ekonomska literatura.

Na svom putu do bolje sebe upoznala sam mnogo ljudi, koji su za mene vrlo vredni, i od kojih sam mnogo naučila. Prebrodila sam i neke teške periode, iz kojih sam izvukla pouke.

Pišem i za portal Digitalni marketing, gde možete čitati moje tekstove na tu temu. 2018. godine počela sam sa radionicama “Kako da izgradite lični brend” i održala 2 takve u Beogradu. Još radionica je u planu kao i drugi projekti, ali o tome u nekom novom tekstu.

Kristina Vuković
Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: