O meni

Kristina Vuković © According to Kristina

Ja sam Kristina Vuković, urednica bloga According to Kristina. Već osam godina bavim se digitalnim marketingom, koji sam izabrala kao svoj poziv. Uža oblast na koju sam se fokusirala su digitalne komunikacije. Zaposlena sam kao Senior Account Manager u jednoj Full Sevice agenciji za digitalni marketing.

U poslovnom smislu, van marketinga, interesuju me i moderne tehnologije, kao što su Web3, IoT i slične.

U svom večnom nastojanju da radim na sebi bila sam član studenske organizacije, učila kineski jezik, pohađala muzičku školu, bavila se folklorom, završila kurs keramike, išla na veliki broj seminara, radionica, konferencija i panel diskusija i kurseva, sve u cilju povećanja svoje kompetencije za oblast za koju se specijalizujem, kada je u pitanju posao. Sa menadžerskom pozicijom došla je i potreba za usavršavanjem nekih “soft skilova”, pa sam i te oblasti učila i istraživala nekako usput, dok sam se trudila da obavim svoje zadatke iz oblasti marketinga.

Veliki sam ljubitelj umetnosti. Obožavam da gledam opere, da posećujem izložbe, i razgledam lepe građevine. Omiljena literatura su mi knjige o ličnim finansijama, preduzetništvu i marketingu, a s vremena na vreme volim da pročitam neku misteriju ili triler.

Na svom putu do bolje sebe upoznala sam mnogo ljudi, koji su za mene vrlo vredni, i od kojih sam mnogo naučila. Prebrodila sam i neke teške periode, iz kojih sam izvukla pouke.

Jedna od oblasti koja mi je veoma zanimljiva i za istraživanje i za podučavanje je lični brending, te sam nakon velikog interesovanja za tekst Značaj ličnog brenda držala i nekoliko radionica “Kako da izgradite lični brend” u Beogradu. Još radionica je u planu kao i drugi projekti, ali o tome u nekom novom tekstu.

Želite da me jednom mesčno čitate na mejlu, i da ne propustite nijedan novi tekst? Prijavite se na moj mesečni Newsletter i jednom mesečno ću vam slati nove tekstove u inbox. Hvala na čitanju.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: