Uslovi korišćenja

 Ukoliko koristite bilo koji deo bloga According to Kristina podrazumeva se da ste automatski prihvatili uslove korišćenja navedene na sajtu. Na njemu se nalazi autorski tekstovi vlasnice, sa neplaćenim i plaćenim linkovima ka drugim blogovima i sajtovima, autorske fotografije i fotografije slobodne od autorskih prava.Blog According to Kristina, niti bilo koji njegov deo ne sme se koristiti u nezakonite, niti nemoralne svrhe.

Vlasnica bloga dozvoljava posetiocima da besplatno koriste sadržaje ovog bloga, ukoliko se slažu sa uslovima korišćenja. U suprotno, molim vas da ne posećujete ovaj sajt.

Odricanje od odgovornosti

Ovim putem vlasnica bloga According to Kristina odriče se odgovornosti od bilo kakve štete do koje može doći korišćenjem sadžaja ovog bloga.

Poštovanje autorskih prava

Vlasnica bloga According to Kristina je vlasnik kompletnog sadržaja koji se nalazi na njemu, izuzev fotografija preuzetih sa tuđih sajtova što je uvek navedeno, ili sa sajtova sa fotografijama bez autorskih prava . Nikakav sadržaj sa sajta ne sme se reprodukovati, distribuirati, koristiti na drugim sajtovima, štampati, niti na bilo koji drugi način koristiti bez dozvole vlasnice.

Ukoliko želite da preuzmete tekst, potražite dozvolu na mejl info@accordingtokristina.com . Kada ste je dobili, tekst možete preuzeti kompletno, i mora ga obavezno pratititi ovaj tekst : “Tekst preuzet sa bloga According to Kristina” i linkovati tačan tekst koji je preuzet.

Ovaj sajt je zaštićen licencom Creative Commons.

 

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: