Darivanje: Osvojite rokovnik za 2017/2018!

Darivanje: Osvojite rokovnik za 2017/2018! © According to Kristina

Skoro sam obeležila godinu dana od blogovanja za adresi accordingtokristina.com i želela sam to nekako da obeležim. Imala sam sreću da u svom dosadašnjem radu dobijem podršku od nekolicine brendova, i nadam se da će ta lista rasti. Jedni od prijatelja bloga sa kojima radim, i čiji proizvod volim, i koristim svakodnevno je Moj rokovnik. Zajedno smo se udružili i organizujemo prvo darivanje na blogu According to Kristina.

U ovom darivanju poklanjamo 1 rokovnik za 2017/2018. godinu, koji je vertikalne orijentacije, i spiralno ukoričen. On izgleda ovako:

Moj rokovnik darivanje © Moj rokovnikKako ovaj rokovnik izgleda iznutra i kako se koristi možete pročitati u mom tekstu “Time blocking tehnika planiranja na primeru vertikalnog planera“.

Pravila darivanja su sledeća: popunite ovaj upitnik i ući ćete u izbor.

Napomena: Davanjem svojih podataka prihvatate i da Vam šaljem obaveštenja 1 mesečno o novim tekstovima na blogu, a podaci neće biti dati eksternom licu niti kompaniji. Darivanje važi samo unutar Srbije, zbog mogućnosti slanja. Dobitnika ću birati preko sajta random.org   19. novembra 2017. i objaviću to na mrežama. Ne zaboravite da me pratite!

Hvala vam na podršci i čitanju tokom ovih godinu dana. Srećno!

Kristina Vuković

 

Follow:
Kristina Vuković
Kristina Vuković

Volim da putujem i da čitam knjige. Nekad i previše. Apsolventkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu, digitalni marketar po zanimanju. Dobrodošli na moj mali blog.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: