Uradite nešto za svoju karijeru – besplatan CV kurs

Uradite nešto za svoju karijeru - besplatan CV kurs

U nekoliko svojih prethodnih tekstova naglašavala sam značaj korektno sastavljene biografije i propratnog pisma. Reč je o elementima koji potencijalnom poslodavcu daju prvi uvid u vaše kompetencije, ali i ličnost. Baš zato što znam koliko je ovo važno, sa radošću mogu da podelim nešto vredno sa vama.

Osvojite besplatan CV kurs i načinite prvi korak ka prvom ili novom poslu!

Želite da savladate veštine pomoću kojih ćete veoma lako sastaviti idealnu radnu biografiju? Niste sigurni šta je tačno propratno pismo i kako se ono piše? Osećate da niste dovoljno spremni, i da ste na razgovoru mogli da ostavite mnogo bolji utisak na svog potencijalnog poslodavca? Imam rešenje za vas.

Kao što sam rekla u mom kratkom uvodu, znam od kolikog je značaja dobar CV i koliko je teško napisati ga – prošla sam kroz to! Da bih vam malo olakšala čitav taj proces, za vas sam obezbedila besplatan CV kurs u saradnji sa BusinessAcademy!

Za koga je ovaj kurs?

I za starije i za mlađe, i za nezaposlene, i za zaposlene koji traže novi posao! Ovaj kurs je namenjen svima onima koji žele da nauče kako se piše CV i propratno pismo, i kako se spremiti za intervju za posao.

Kako do kursa?

Svi zainteresovani za ovaj kurs se mogu prijaviti na sledećoj strani i dobiće mogućnost da nauče tajne pisanja profesionalne biografije, i saznaju trikove za uspešan razgovor za posao. Nakon registracije, na email će vam stići uputstva za pohađanje kursa preko Distance learning platforme za učenje preko interneta.

Distance learning is a way of learning remotely without being in regular face-to-face contact with a teacher in the classroom. (Izvor)

Kako ceo proces traženja posla ume da bude neprijatno iskustvo, pročitajte i koja su to protivzakonita i neprilična pitanja koja vam mogu postaviti na razgovoru, i ne dozvolite da vas bilo šta iznenadi.

Iskoristite priliku da uz nova stečena znanja napišete biografiju koja će vas izdvojiti od ostalih kandidata. Naučite kako da se postavite na razgovoru tako da vaši potencijalni poslodavci požele da vas odmah zaposle. Javite mi kako je prošlo!

Napomena: Ovaj tekst nije sponzorisan. Kurs je vlasništvo BusinessAcademy i ja nisam učestvovala u njegovom kreiranju.

Svidela vam se ideja o besplatnom kursu? Podelite tekst sa prijateljima na društvenim mrežama kako bi i oni saznali za ovaj kurs i stekli nova znanja o pisanju CV-ja i propratnog pisma. Želite više ovakvih tekstova? Prijavite se na moj Newsletter i slaću vam novosti sa bloga jednom mesečno na imejl adresu. Hvala na čitanju!

Kristina Vuković

Follow:
Kristina Vuković
Kristina Vuković

Volim da putujem i da čitam knjige. Nekad i previše. Apsolventkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu, digitalni marketar po zanimanju. Dobrodošli na moj mali blog.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: