[ČEK-LISTA] Zadaci za svaki blog post

[ČEK-LISTA] Zadaci za svaki blog post

Nakon nekoliko godina vođenja ovog sajta, koji je vremenom prerastao u nešto više od bloga, često sam menjala platforme, tehnike, rutine i alate pomoću kojih sam pisala i uređivala svaki blog post. U nastojanju da budem maksimalno produktivna, osmislila sam rutinu blogovanja kakva meni najviše odgovara. Sada je pred vama Blog post ČEK LISTA gde sam sažela sve one zadatke koje ja obavljam pred svako PUBLISH!

Ček lista koju sam za vas osmislila je dokument u PDF formatu, koji se sastoji iz 2 dela:

  1. Zadataka pre objavljivanja i
  2. Zadataka nakon objavljivanja blog posta.

Kako do dokumenta “Blog post ČEK LISTA”

Ukoliko želite da dođete do liste, treba da znate da je ona potpuno besplatna (i uvek će ostati besplatna!). Preuzima se veoma lako. Sve što treba da uradite je da ostavite imejl adresu, ali o tome više kada kliknete dugme ispod. 🙂

Želite da unapredite rutinu pisanja blog postova? Preuzmite besplatno ČEK LISTU zadataka koje bi trebalo sprovoditi pre i nakon svakog objavljenog posta!

Lista je zgodna za upotrebu u elektronskoj formi – na računarima, tabletima i pametnim telefonima, ali i kao štampani podsetnik na važne zadatke. Možete je ištampati i držati na stolu, ili gde već obično kucate vaše blog postove.

Najpre vam se može činiti da lista ima neke nepoznate izraze, možda i neke koji su tehničke prirode, ali vas uveravam da je reč o bazičnim znanjima! Ukoliko želite da naučite više o blogovanju: savetima, promociji bloga, zaradi od bloga – obavezno posetite sekciju Saveti za blogovanje na mom sajtu. Tekstovi obrađeni u okviru te teme mogu vam biti od velike koristi!

Nadam se da ćete preuzeti listu i da će vam biti od koristi. Vremenom ćete usvojiti ove korake iz liste i obavljati ih “mehanički”. Iz iskustva znam da su baš ove stavke doprinele boljem pozicioniranju mog bloga u Google pretrazi, pa i boljoj čitanosti.

Follow:
Kristina Vuković
Kristina Vuković

Volim da putujem i da čitam knjige. Nekad i previše. Digitalni marketar po zanimanju. Dobrodošli na moj mali blog.

Find me on: Web | Twitter/X | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: